CSiPOS kassa

CSiPOS biedt een POS kassasysteem dat werkt met mobiele apparaten van Apple, zoals de iPad en de iPhone. CSiPOS is geschikt voor alle grotere en kleinere horecazaken, zoals restaurants, snackbars, discotheken en cafés.

De software van CSiPOS is geschikt als kassasysteem voor zowel horeca als retail. Het systeem is volledig aan te passen naar uw eigen wensen. Doordat alles in de cloud wordt opgeslagen, heeft u als eigenaar van een restaurant of café vanaf één centraal punt altijd overzicht over de gang van zaken. Daarmee is het niet alleen klantvriendelijker het werkt het kostenbesparend.

Voordeel voor de klant en voor u

Via de mobiele Apple-apparaten kunnen bestellingen eenvoudig draadloos worden gedaan, zodat zij direct in de keuken terechtkomen. Daarnaast vereenvoudigt ook uw afrekensysteem met deze mobiele apparatuur. Rekeningen kunnen eenvoudig worden gesplitst en gespecificeerd. Het is niet alleen klantvriendelijker, ook voor u als eigenaar biedt het als grote voordeel dat alle bestellingen en transacties in de cloud worden opgeslagen. Zo heeft u altijd een real time overzicht van uw kas, maar ook van uw voorraad. Daarnaast is het mogelijk om CSiPOS te koppelen aan Thuisbezorgd.nl en kunt u zelfs via de mobiele kassa muziek laten streamen.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

CSiPOS biedt overzichtelijke touchscreens voor een gebruiksvriendelijk en voordelig draadloos bestel- en afrekensysteem via iPads en andere mobiele Apple-apparatuur. Behalve voor klanthandelingen is het programma ook geschikt voor personeelszaken, zoals tijdsregistratie, en kunnen er bonnen mee worden geprint. Daarnaast beschikt u altijd oer een uitgebreide raapportage over uw bestellingen, voorraad en biedt het systeem de mogelijkheid van een vaste gasten beheer en een ledenadministratie. CSiPOS is te verkrijgen tegen gunstige prijzen, maar het is ook mogelijk om door middel van een leaseconstructie over de programmatuur beschikken.

8.9

Sterk!