MijnPIN review

myPOS Kartenterminals

MijnPIN levert compacte en mobiele terminals waarmee contactloos mobiele betalingen mogelijk zijn in heel Europa. Hoe het precies werkt en wat de voor- en nadelen zijn? Dat lees je hier.

Hoe werkt MijnPin?

De terminals van MijnPin zijn handige apparaatjes waarbij je snel contactloos geld kunt overboeken naar andere rekeningen. Dit zijn mobiele betalingen die snel en efficiënt worden uitgevoerd. Er zijn verschillende terminals van MijnPin beschikbaar met verschillende functies en verschillende prijskaartjes. Bij MijnPin zit je niet vast aan een abonnement, maar betaal je simpelweg per transactie. Je het direct toegang tot jouw geld en hebt geen app nodig om de terminals te kunnen gebruiken.

Welke Kaarten accepteert MijnPin?

MijnPin accepteert vrijwel alle kaarten. Zo zijn de terminals geschikt voor creditcards van Maestro, Visa, Mastercard, Vpay en JBC. MijnPin accepteert alle bankpassen van Nederlandse banken en de meeste Europese banken. Check altijd voor gebruik of jouw bankkaart of creditcard wordt geaccepteerd.

Kosten MijnPin

Bij MijnPin hoef je geen duur abonnement af te sluiten om gebruik te kunnen maken de services. Je betaalt namelijk eenvoudig per transactie. Je betaalt slechts 1,8% transactiekosten over jouw betaling. Hiermee is MijnPin een zeer voordelige optie. Wanneer je geld via MijnPin naar jouw bankaccount wilt overschrijven, betaal je €3,- stortingskosten. Al, met al blijft MijnPin een van de voordeligste opties.

Voordelen van MijnPin

myPOS Kartenleser

MijnPIn kent vele voordelen. We hebben alle voordelen van MijnPin hieroner op een rijtje gezet:

  • Voordelig. Omdat je bij MijnPin niet vast zit aan een abonnement of contractkosten, is het een zeer voordelige optie.
  • Goed toepasbaar. MijnPin is bruikbaar voor vrijwel alle pinpassen van bekende banken en de bekendste creditcards.
  • Geen app. Je hoeft geen app bij de hand te hebben om gebruik te kunnen maken van MijnPin. Alles kan direct worden uitgevoerd via de compacte terminal. Waar en wanneer je ook bent, kun je gebruik maken van MijnPin.
  • Overzichtelijk. Het is zeer overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.
  • Contactloos. Een groot voordeel van MijnPin is dat je de mogelijkheid hebt om contactloos te betalen.

Nadelen van MijnPin

Er zijn echter ook een aantal nadelen aan het gebruik van MijnPin. Wij hebben ook de nadelen overzichtelijk op een rijtje gezet:

  • Kosten kaartlezer. De aanschaf van de terminal van MijnPin is vanaf €229,-. De aanschaf van dit compacte apparaatje is dus een investering an sich.
  • Stortingskosten. De transactiekosten van MijnPin zijn zeer voordelig. Echter betaal je voor iedere betaling ook € 3,- stortingskosten.
  • Gebruiksvriendelijkheid. MijnPin werkt voornamelijk in het Engels. Hierdoor kunnen andere betaalsystemen een stuk gebruiksvriendelijker ogen.

Ben je op zoek naar een mobiele kaartlezer? Dan is de terminal van MijnPin een goede optie. Met de functie om contactloos te betalen is het uniek in zijn soort.