Lightspeed Restaurant Software

Het succes van een restaurant staat of valt bij een feilloos management en een soepele workflow. Naast het organiseren van reserveringen, bestellingen en betalingen heb je ook te maken met personeelsmanagement, boekhouding en rapportages. Lightspeed Restaurant software is een managementsysteem waarmee je alle zaken centraal regelt voor elk type horecagelegenheid.

Wat voor kassasystemen levert Lightspeed Restaurant?

Lightspeed Restaurant levert POS-systemen voor alle typen horecagelegenheden. Het kassasysteem is ontworpen voor iOS en kan in combinatie met iPads ingezet worden als kassaterminal en bedieningsapparaat op de werkvloer of onderweg voor bezorg- en afhaalrestaurants. Daarnaast beschik je over een compleet plannings- en administratiesysteem om de personeelsbezetting te plannen en uitgebreide rapportages te genereren. Lightspeed Restaurant is dus veel meer dan een kassasysteem. Het biedt je alle tools om je restaurant te runnen via één centraal systeem. Ten slotte heb je de mogelijkheid om individuele gebruikersprofielen aan te maken. Zo bepaal je eenvoudig wie bijvoorbeeld uitgebreide bedrijfsinformatie kan inzien en wie geautoriseerd is om kortingen toe te passen.

Waarom Lightspeed Restaurant?

Lightspeed Restaurant software is speciaal ontwikkeld voor horecagelegenheden zoals restaurantketens, lunchrooms, clubs, cafés en bezorg- en afhaalrestaurants. Op de werkvloer zorg je voor een soepele workflow. Zo worden de opgenomen bestellingen automatisch doorgegeven aan de keuken en is de rekening direct klaar om uitgeprint te worden. Het is zelfs mogelijk om klanten hun bestellingen zelf te laten plaatsen via de iPad om misverstanden te voorkomen. Daarnaast heb je talloze mogelijkheden om personeelsbezetting te organiseren en de financiële administratie op orde te houden. Ten slotte pas je de online menukaart eenvoudig aan in het POS-systeem zodat het aanbod altijd up-to-date is.

Wie is Lightspeed?

Lightspeed werd in 2005 opgericht in Montreal door de Canadees Dax Dasilva. Met zijn ervaring als programmeur besloot hij technologische oplossingen te ontwikkelen voor retail en restaurants. Het gebruiksvriendelijke softwaresysteem bleek al snel een groot succes. Het bedrijf is één van de snelst groeiende bedrijven van Canada en heeft inmiddels vestigingen over de hele wereld in steden zoals in New York, Londen, Brisbane en Amsterdam. Het doel van Lightspeed is om ondernemers met slimme technologie te ondersteunen om een succes te maken van hun horecabedrijf.

9.8

Beste keuze