Bizzcloud kassa

v.a. €27,50

Over Bizzcloud

bizzcloud logo

Bizzcloud heeft een kassasysteem ontwikkeld voor zowel retail en horeca. Met de uitgebreide koppelingen en functies kan Bizzcloud hebben ze innovatieve oplossing weten te ontwikkelingen. Met een geavanceerd voorraadbeheer systeem, koppelingen met eCommerce platforms en boekhoudsystemen zijn ze voorzien van functies zijn ze in staat een hele grote groep retailers en horeca te helpen met het runnen van hun business. Daarbij is Bizzcloud een vrij goedkoop systeem in vergelijking met concurrenten. Ook mobiele applicaties zijn mogelijk met Bizzcloud, waarmee je ten alle tijden up to date bent en realtime inzichten heeft in de bedrijfsresultaten.

Ga naar de website!

Reviews

 1. Booij Kaasmakers

  Goedkoop systeem, maar voldoet totaal niet aan de verwachtingen die we gekregen hadden na 2 intake gesprekken en gedeeltelijke bouw op maat van het systeem. Komen nu beloftes niet na en alles duurt lang. Elke update zorgt ervoor dat we handmatig alles opnieuw goed moeten zetten met ons boekhoudsysteem (snelstart) Ik zou het niemand aanraden met een speciaalzaak zoals wij waar je ook moet wegen. (kaas en zuivelwinkel) Daar is het systeem gewoon niet geschikt voor.

  Prijs: 4/5
  Service: 1/5
  Kwaliteit: 1/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 1/5
  1. E ten Broek

   Mbt de review van Booij Kaasmakers willen we graag het volgende opmerken omdat we niet in staat zijn om op deze website een wederwoord bij een review te plaatsen:
   – De boekhouder die tbv Booij de koppeling met BizzCloud diende te onderhouden hield zich niet aan de procedures om de twee systemen goed gekoppeld en gesychroniseerd te houden.
   – Booij heeft een zaak in de Rotterdamse Fenix Food Factory waar de kwaliteit van het internet in eerste instantie problemen opleverde.
   – We hebben tevens geen oneindig geduld met wanbetalers. Een succesvolle samenwerking betekent ook voldoende respect voor elkaars belangen.
   Gelukkig hebben we ook vele honderdern wel tevreden klanten. Zie daarvoor op deze website onze gemiddelde score en de Google reviews.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8.3 Geweldig!

Specificaties

 • Retail
 • Horeca
 • Omnichannel
 • Clubs en verenigingen

Voordelen

 • Voorraadbeheer
 • Koppelen met webshop
 • Klanten beheren
 • Voordelig

Nadelen

 • Redelijk beperkt