K3 Business Technologies

About the K3 Business Technologies

K3 Business Technologies logo

K3 Business Technologies is een wereldwijde leverancier van geïntegreerde bedrijfssystemen die zij leveren aan detailhandelaren, fabrikanten en distributeurs. K3  biedt verschillende soorten oplossingen. Deze oplossingen kunnen op zichzelf staand  geïmplementeerd worden of als combinatie zodat bedrijven beschikken over een volledig end-to-end aanbod voor de belangrijkste bedrijfsprocessen.

Sinds april 2016 is DpD Retail een onderdeel van K3. De DpD cloud oplossing is een complementaire oplossing voor het K3 productportfolio. K3 biedt nu verschillende oplossingen aan detailhandelaren waaronder de ‘K3 Retail-in-a-Box’ en de ‘Cloud based kassasysteem’ voor de detailhandel.  

Klanten van K3 zijn onder andere Ikea, WE, T-mobile, The Society Shop en Riviera Maison.

Relevante producten

Retail-in-a-Box

De Retail-in-a- Box is een complete retail oplossing. Binnen deze oplossing heb beschik je over hardware, voorraadbeheer, rapportages, omnichannel en een integratie met de K3 cloud-based POS. Veel middelgroot tot grote fashion ketens gebruiken deze oplossing. 

POS systeem

Het POS systeem is speciaal aangepast op de mode branche en werkt op alle hardware, alle besturingssystemen en op elke browser. Zo neem je het systeem heel makkelijk met je tablet of smartphone mee door de winkel. Ook als je offline bent. Tevens kan je het POS systeem volledig laten aansluiten bij je wensen door de widgets en plugins van verschillende partners. 

Hardware 

Als je niet over hardware beschikt, kun je ook hardware afnemen bij K3. De POS-pc van K3 is speciaal gebouwd voor de modebranche en is bestand tegen stof, heeft een klantendisplay en is betrouwbaar. 

Beschikbaar in de volgende winkels

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8.0 Geweldig!

Specificaties

  • Retail
  • Mode branche

Voordelen

  • Loyaliteitssysteem
  • Real time inzichten
  • Alles in één oplossing
  • Op maat gemaakt voor retail

Nadelen

  • Alleen retail