Kassalade kopen? Hier 5 beste opties voor winkel kassalade

Een kassalade is een apparaat dat wordt gebruikt in verkooppunten, zoals winkels, restaurants of andere bedrijven, om contant geld en andere waardevolle spullen veilig op te slaan tijdens transacties. Hier is hoe een kassalade meestal werkt:

  • Fysieke constructie: Een kassalade is meestal een lade die is gemaakt van metaal of een ander stevig materiaal. Het heeft compartimenten of verdelers om verschillende munten en bankbiljetten te scheiden en te ordenen. Sommige kassalades hebben ook een speciaal vak voor het opbergen van cheques of waardepapieren.
  • Connectiviteit: Moderne kassalades zijn vaak uitgerust met connectiviteit opties, zoals een USB- of seriële poort, die hen in staat stellen te communiceren met het kassasysteem. Deze verbinding maakt het mogelijk dat het kassasysteem de lade opent of sluit na elke transactie.
  • Koppeling met kassasysteem: De kassalade is meestal gekoppeld aan het kassasysteem van het bedrijf. Wanneer een verkoop wordt voltooid en de kassier op de kassamachine de transactie bevestigt, stuurt het kassasysteem een signaal naar de kassalade om deze te openen.
  • Automatisch openen en sluiten: Na het ontvangen van het signaal van het kassasysteem ontgrendelt de kassalade zichzelf en springt deze open. Op dit moment kan de kassier het wisselgeld of de ontvangen betaling in de lade plaatsen. Zodra de kassier klaar is, kan de lade weer worden gesloten. Bij sommige kassalades kan de lade ook handmatig worden geopend door middel van een sleutel of een knop.
  • Veiligheid: Een kassalade is doorgaans uitgerust met beveiligingsfuncties om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, zoals een vergrendelingsmechanisme met een sleutel of een elektronisch slot met een wachtwoord.

5 kassalade producten

APG Vasario-serie

De APG Vasario-serie staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze kassalade is geschikt voor intensief gebruik en kan gemakkelijk bestand zijn tegen de dagelijkse werkdruk in drukke winkels. Het heeft een stevige stalen behuizing en een verstevigde lade voor extra veiligheid. Met verschillende configuraties en afmetingen is er een Vasario-kassalade die perfect bij uw behoeften past.

MMF Advantage-serie

De MMF Advantage-kassalade is ontworpen met het oog op snelheid en efficiëntie. Het beschikt over een innovatief veersysteem dat ervoor zorgt dat de lade soepel opent en sluit, waardoor het afrekenproces wordt versneld. De kassalade heeft ook verschillende indelingsopties voor het organiseren van munten, bankbiljetten en bonnen. Met zijn compacte ontwerp is de MMF Advantage ideaal voor winkels met beperkte toonbankruimte.

Star Micronics SMD2-1317-serie

Als u op zoek bent naar een moderne en stijlvolle kassalade, is de Star Micronics SMD2-1317-serie een uitstekende keuze. Naast het aantrekkelijke ontwerp biedt deze kassalade geavanceerde functies, zoals een media-sleuf om bonnen en cheques gemakkelijk in te voeren zonder de lade te openen. De SMD2-1317 is robuust gebouwd en heeft een hoge betrouwbaarheid, waardoor het een geweldige aanwinst is voor elke winkel.

APG Series 100

De APG Series 100 is een andere topkeuze van APG Cash Drawer, bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks zijn betaalbare prijs biedt deze kassalade stevigheid en duurzaamheid, waardoor het een ideale optie is voor kleinere winkels of startende ondernemingen. Met verschillende kleuren en afmetingen beschikbaar, kunt u de APG Series 100 aanpassen aan uw specifieke winkelomgeving.

BYPOS Kassaladen Elektrisch E410

BYPOS Kassaladen Elektrisch E410 zijn een uitstekende keuze voor winkels en bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor hun verkooppuntprocessen. Deze elektrische kassalade is een waardevolle aanvulling op uw POS-systeem, en biedt een combinatie van gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *