SumUp

Over SumUp

sumup logo

SumUp werd in 2011 door een Berlijnse betalingsdienstaanbieder in Londen opgericht en is inmiddels een van de toonaangevende aanbieders van mobiele pinapparaten. SumUp levert echter niet alleen een mobiel kassasysteem maar biedt ook een Point-of-Sale-Box aan, waarbij een volledig geautomatiseerd digitaal kassasysteem met gecombineerde kaartbetaling wordt geleverd. Het kassasysteem bestaat uit een pinapparaat met een oplaadstation en een standaard. Verder is het POS-systeem inclusief boekhoudsysteem en voorraad- en medewerkersbeheer. 

Ook goed om te weten: je betaald bij SumUp een eenmalige aankoopprijs en je hebt geen vaste kosten maar je betaalt wel 1,90% transactiekosten. 

De producten van SumUp

SumUp

SumUp Air – € 14,99

De SumUp Air is een gebruiksvriendelijk, mobiel pinapparaat dat ideaal is voor kleine winkels, taxichauffeurs, salons en kappers. Het apparaatje is uitgerust met NFC, Bluetooth en een geïntegreerde Li-ion batterij. 

SumUp 3G – € 99

Dit pinapparaat is mega compact en kun je overal mee naartoe nemen. De SumUp 3G is ideaal voor winkeliers, cafés, restaurants en welke mobiele onderneming dan ook. Je hebt geen smartphone nodig om het apparaat te bedienen en gebruikt de ingebouwde simkaart met gratis onbeperkte data verbinding of wifi. 

Je kunt ook een pakket bestellen van de SumUp 3G en een bonnenprinter voor de ultieme mobiele ervaring. Dit kun je bestellen voor  € 149.

 

Ga naar de website!

Plaats een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw waardering

Prijs:

Dienst:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8.8 Fantastisch!

Specificaties

  • Winkeliers
  • Horeca
  • Mobiele pinapparaten

Voordelen

  • Gebruiksvriendelijk
  • Geen maandelijkse vaste kosten
  • Compact
  • Mobiel

Beste kassasystemen