Unitouch

Over Unitouch

Welkom bij Unitouch, bent u op zoek naar een afrekensysteem? Zoek dan niet verder. Wij zijn dé partner voor moderne horeca. Of het nu gaat om een horeca kassa, een handheld met contactloos betalen(SoftPos), pinterminals, bar- en keukenschermen, online bestellen, QR bestellen of onze Backoffice Cloud. Wij hebben alles in huis. Ons afrekensysteem wordt volledig op maat ingericht, zodat u een compleet werkend systeem geleverd krijgt. Wij gaan pas weg als het werkt! Onze kassa draait zowel in de cloud als stand alone, waardoor u ook operationeel blijft tijdens internetstoringen! Ons systeem valt te koppelen aan diverse systemen, denk onder andere aan boekhoudpakketten zoals Exact, Twinfield & Yuki.

Unitouch

Wouter Verkerk is onze brand ambassadeur, zijn steun benadrukt de betrouwbaarheid en kwaliteit van Unitouch, samen zijn wij moderne partners voor de horeca. 

Kies voor Unitouch en ontdek de perfecte combinatie van efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid voor uw horecaonderneming. 

Onze nieuwe 2-1 handheld (SoftPos) is een must have, u kunt met 1 apparaat zowel opnemen als betalen. Niet meer moeilijk doen met het losse pin apparaat, hoe ideaal is dit?!

Maak kennis met Hey.Tom.eu, ons eigen online bestelsysteem. Het proces is super simpel, je plaatst gewoon je bestelling via de webapp of site. Bestel voor het tijdstip dat jou uitkomt, zodat je geen meer met lange wachtrijen hebt of verwarrende afhaalinstructies. 

Ontdek de ideale wereld van efficiëntie met onze geavanceerde keuken-, bar- en passchermen! 

Bij Unitouch begrijpen we dat overzichtelijkheid niet alleen een luxe is, maar een noodzakelijk onderdeel voor het runnen van een succesvolle horecaonderneming, daarom hebben wij keuken- en barschermen welke voor overzicht en rust zorgen. Zo kunt u bezig zijn met datgene wat echt belangrijk is.

In de keuken maken onze schermen het gemakkelijk om precies te zien wat er moet gebeuren, zonder gedoe met papieren bonnetjes. Aan de bar houden ze alles overzichtelijk, zodat je drankjes snel kunt serveren. Ook bij de pas, waar de gerechten worden verzameld voordat ze naar de gasten gaan, zorgen de schermen ervoor dat alles georganiseerd is en dat iedereen weet wat ze moeten doen. Absoluut de investering waard!  

Bezoek website

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8 Geweldig!

Specificaties

  • Afrekensysteem
  • Online bestellen
  • All-in service
  • Payments

Voordelen

  • Prestatie
  • Ontwikkeling
  • Onderscheidend
  • Advies

Beste kassasystemen