Wat is een geldtelmachine?

Wil je eenvoudig de gezamenlijke waarde van bankbiljetten en muntstukken bepalen, zonder dat daarbij menselijke fouten kunnen zorgen voor een verkeerde waardebepaling, dan kom je uit bij een geldtelmachine. Met name het tellen van muntstukken is niet eenvoudig, en je komt vaak uit op een miscalculatie. Dit is precies de reden waarom je bij grote banken een geldtelmachine tegenkomt. Het is eenvoudig om gespaarde muntstukken in te leveren en op je rekening te storten, terwijl je de juiste waarde krijgt uitgekeerd. Maar ook voor bedrijven en horecagelegenheden is een geldtel machine ideaal. Waarom dat zo is vertellen we je hier. 

Snel en efficiënt geld tellen

Het tellen van geld kost particuliere ondernemingen, maar met name de horeca vaak veel tijd en moeite. Alle losse muntstukken moeten worden gerangschikt op eenheden, en vervolgens worden geteld om de gezamenlijke waarde te bepalen. Dat kan veel makkelijker door gebruik te maken van de geldtelmachines die tegenwoordig voor alle typen bedrijven beschikbaar zijn. Hiermee kan je alle muntstukken in één keer door het telraam halen, en zodoende wordt de waarde direct voor jou bepaald. Geen mankracht, geen menselijke fouten, maar direct de juiste waarde. 

Welke geldtelmachines zijn er?

geld-telmachine

Ben je op zoek naar efficiente machines om geld te tellen? Dan heb je diverse opties. Er zijn basic machines voor het tellen van biljetten of munten, maar je hebt ook de meer geavanceerde opties die zowel biljetten als munten kunnen tellen. Nou is het tellen van biljetten voor kleinere ondernemers niet zo lastig, maar voor grotere ondernemingen in de horeca is een dergelijke geldtelmachine zeer gebruikelijk. We nemen de belangrijkste geldtelmachines met je door.

Uitsluitend munten

Munten tellen kan lastig zijn, maar niet met een geld-telmachine voor munten. Er zijn diverse modellen beschikbaar, hetgeen de prijs voor een dergelijke machine bepaalt. Voor veel mensen is de snelheid een doorslaggevende factor. Een snelheid om naar te streven is het berekenen van de waarde van 220 munten per minuut. Zo werk je zeer efficiënt. 

Uitsluitend biljetten

Het tellen van biljetten is doorgaans niet heel lastig, maar het gaat wel om grotere eenheden en daarmee wil je geen fouten maken. De waarde van biljetten is voor een geld-telmachine vrij goed te onderscheiden, waardoor je wel 1.500 biljetten per minuut door een machine kunt halen, en toch een accurate prijs kunt laten berekenen. 

7-voudig met valsgelddetectie 

Vals geld, niemand wil daar mee te maken krijgen. Daarom bestaat voor ondernemingen een speciale geld-telmachine met detectiemodule voor vals geld. Geen risico meer dat je te maken hebt met vals geld, zoals in horecagelegenheden, maar direct je ‘witte’ geld berekenen met dezelfde snelheid als de geld-telmachine voor biljetten.

Ook een geldtelmachine kopen?

Ben je ook op zoek naar een geldtelmachine om je te helpen bij het tellen van geld. Dat kan! Kies uit hoogwaardige machines om het tellen van geld efficiënt en makkelijk te maken. Geen fouten bij het berekenen van de werkelijke waarde van geld, en altijd de beschikking over een machine die vals geld kan detecteren? Kies voor een geldtelmachine die past bij jouw onderneming. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *