Cashr kassasysteem

Cashr levert een kassasysteem als App op tablets voor zowel Retail als Horeca. De afgelopen jaren hebben ze hard aan de weg getimmerd en zijn ze overgenomen door Exact.

Wat voor kassasysteem levert Cashr?

Cashr kassa is een op cloud gebaseerd kassasysteem voor de Retail en de Horeca. Dit software systeem is gebruiksvriendelijk en makkelijk in te stellen naar de wensen van de ondernemer. Cashr kassa is een software programma dat op I-pads of smartphones draait en te koop is als app via de app-winkel van Google. Het systeem draait zowel op Android als op iOS. Op Cashr kassa kun je je abonneren. Bepalend voor de abonnementsprijs is het aantal kassabonnen dat je maandelijks verwerkt. Het eerste tarief begint na een gartis afname van 20 kassabonnen bij 100 kassabonnen per maand. Bij de software van Cashr kassa kun je ook hardware afnemen in de vorm van een tablet een bonprinter of een kassalade tegen een passende abonnementsprijs.

 

cashr kassa

Hoe werkt Cashr Kassa

Cashr kassa is een mobiel kassasysteem waar je een abonnement neemt en de server staat bij de verhuurder en wordt door Cashr kassa zelf beheerd. Een webshopmanager heeft via deze app direct toegang tot de data die het systeem bijhoudt in de cloud, zoals voorraden en transacties. Facturen kunnen eenvoudig uitgesplitst worden en het systeem verrekent betalingen vlot via geïntegreerde betaalsystemen. Ook andere apps en softwareprogramma’s zoals boekhoudkundige programma’s of personeelsmanagement kunnen gekoppeld worden aan Cashr Kassa. Cashr Kassa biedt 24/7 ondersteuning, uploads gaan automatisch en transacties worden bewaard in de hardware en direct of even later verwerkt door de synchronisatie via wifi. Het gebruik van Cashr kassa bevordert een vlotte gestroomlijnde bediening en optimaliseert het contact tussen ondernemers en klanten.

Waarom Cashr Kassa

Cashr kassa is een kassa-app ontworpen voor en toegespitst op Horeca en Retailbedrijven en op webshops. Het is een mobiel kassasysteem voor de manager of ondernemer en geeft inzicht in omzet en productmanagement. Wat zijn de karakteristieke eigenschappen van Cashr kassa? Het is een voordelig te huren kassasysteem dat volwaardig werkt om mee te betalen. De cloud gebaseerde back office bevindt zich bij de verhuurder, dus Cashr Kassa zelf. De doelgroepen van Cashr kassa zijn horecamanagers, retailondernemers en webwinkeliers.

Wie is Cashr?

Cashr Kassa is een bedrijf dat is ontstaan bij Reeleezee administratie in Nederland. Reeleezee ontwikkelde een boekhoudsysteem en ontdekte door de verwerking van kassa-afrekenbonnen dat het handig was om een online kassasysteem te ontwikkelen. Het is vooral een kassa systeem dat op de verwerking van financiële administratie is afgestemd. Die geslaagde integratie tussen een kassa systeem en de administratieve boekhouding is het succes van Cashr Kassa. Het is een gebruiksvriendelijk kassasysteem op maat en stemt de wensen van de ondernemer en klanten op elkaar af.

9.8

Beste keuze