Gastrofix kassa

Zoals de naam al verklapt, is Gastrofix een kassa app voor de horeca die functioneert als een professionele kassa. Deze digitale kassa past zich toe op een gastronomische onderneming zoals een restaurant, bar of een hotel. Dit systeem is handig voor mobiel gebruik.

Wat voor kassasystemen levert Gastrofix?

Het softwareprogramma van Gastrofix is Cloud gebaseerd en tovert je iPad om in een kassa. Het kassasysteem kan op maat afgestemd worden op elke onderneming en zijn medewerkers en filialen. Dit systeem werkt met één centrale Cloud back-office. Gastrofix is in de basis compleet ingericht, heeft een mooie lay-out en is heel gebruiksvriendelijk. De ondernemer vult zelf de menu’s, plattegronden en noodzakelijke data naar eigen situatie in en kan deze gegevens analyseren, wanneer hij verbinding maakt via internet. Dit systeem is te koppelen met pinautomaten en diverse soorten software zoals een boekhoudsysteem, een managementsysteem een barautomatiserings systeem. De koppeling met een zelf-order systeem geeft klanten de mogelijkheid zelf hun menu op de Gastrofix iPad te bestellen.

Waarom Gastrofix?

Dit digitale kassasysteem is eenvoudig en makkelijk in te richten. Het systeem werkt met Apple apparatuur iPad en iPod en werkt ook goed offline. Je kunt het kassasysteem ook downloaden op je iPhone en met wifi of een persoonlijke hotspot werken. Het systeem is veilig en werkt met codes. Data wordt via de Cloud gedeeld binnen het systeem en voortdurend gesynchroniseerd met de eraan verbonden apparatuur. Apparaten kunnen zo nodig via Apple-ID geblokkeerd worden bij verlies of diefstal. Er zijn twee startpakketten met een i-Pad en één of 2 printers. Hier kunnen je licenties voor dag, week of maandgebruik aan laten toevoegen. Dat is handig wanneer je een project hebt op een beurs, op een markt staat of het systeem slechts een enkele dag wilt uitbreiden. Er bestaat een uitgebreide technische support afdeling voor ondernemers die Gastrofix gebruiken. De support omvat ook trainingen op locatie en hulp bij installatie, systeeminrichting en configuratie.

gastrofix kassa
Wie is Gastrofix?

Gastrofix is een Duitse onderneming en bestaat al bijna twintig jaar op de markt. Na een verkoopdipje is Gastrofix weer in opmars gekomen. Het bedrijf is in Nederland in Deurne gevestigd, maar ook in andere Europese landen zoals Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het Cloud gebaseerde systeem stemt doorlopend af op de behoeftes van de moderne horecaonderneming. De Europese Unie stimuleert dit systeem voor bedrijven in Europa en zo’n 14.000 bedrijven maken al gebruik van de Gastrofix kassa. Het is vergelijkbaar met het softwaresysteem van Lightspeed, maar is minder wereldwijd in gebruik.

9.8

Beste keuze