TONIT horeca kassa

Tonit Afrekensystemen biedt diverse POS touchscreen kassasystemen, mobiele kassa’s en POS printers. Omdat deze kassasystemen bij uitstek geschikt zijn voorgebruik in de horeca, hebben we innovayieve software ontwikkeld zodat het managen van uw horecabedrijf aanzienlijk eenvoudiger wordt, van bestellen tot aan afrekenen en van handheld oplossingen tot aan kassasystemen met geldlade.

Kassasystemen

Tonit Afrekensystemen heeft een uitgebreid assortiment kassa’s in diverse prijsklassen. De Tonit POS is een handig en multifunctioneel POS horeca kassa met een 15 inch LCD touchscreen en een stijlvol design met een zwarte geldlade. De bijbehorende thermische printer geeft een professionele uitstraling en de kassa is uit te breiden met diverse modules. De compacte Tonit MiniPOS is een alles in een systeem met een 10 inch scherm, een zwarte behuizing met kassalade en een geïntegreerde thermische printer. Deze is ideaal om te gebruiken bij een beperkte ruimte. Omdat hij licht van gewicht is, is hij ook ideaal als mobiele kassa bij evenementen zoals sporttoernooien en festivals. De POS kassa’s van Tonit zijn spatwaterdicht, zodat ze eventueel met natte handen kunnen worden bediend.

Ecash speciaal voor horeca

De kassasystemen van Tonit Afrekensystemen zijn volledig compatibel met de nieuwste Windowsversie. We hebben een eigen softwarepakket ontwikkeld, Ecash. Dit veelzijdige programma is speciaal voor de horecabranche ontworpen en zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van bestellingen en betalingen. Ecash is toepasbaar in de gehele horecasector: van kleine lunchroom tot groot familierestaurant. De Ecash software zit standaard op onze POS kassa’s, maar is ook apart verkrijgbaar.

Uitbreiden met modules

Omdat Ecash kan worden uitgebreid met diverse modules kunt u het systeem aanpassen naar uw eigen wensen en voorkeuren. Zo is er en module die vaste gasten een plaats in uw kassa te geven waar u de bestellingen bewaard tot zij worden afgerekend. Dit is een ideale module voor eigenaren van een bruin café waar nog wel eens op de pof wordt gedronken. Heeft u een pizzeria of shoarma restaurant? Dan is de afhaal/bezorgmodule ideaal. Deze module bevat onder meer een overzicht van de statussen van alle afhaal- en bezorgbestellingen. Met de module boekhouding heeft u uw administratie altijd up to date.

7.5

Goed