Untill Horeca

Wanneer u op zoek bent naar een fijne horeca software die werkt voor flexibele kassaoplossingen en die specifiek is ontwikkeld voor de horeca door de horeca, dan is Untill zeker weten de geschikte software voor uw bedrijf.

Wat voor kassasystemen levert Untill horeca

Het kassasysteem van Untill werkt met een digitaal kassasysteem. Deze schermen dienen dan ook als kassaterminal en ook zit er een bedieningsfunctie op dit kassasysteem van Untill. Wel is de software zeer flexibel en zijn de systemen dan ook helemaal aan te passen aan de specifieke situatie die van u op toepassing is.

Waarom Untill horeca?

Wanneer u als horeca bedrijf ervoor kiest om gebruik te maken van het Untill horeca systeem dan krijgt u de onderneming onmiddellijk de beschikking tot de volgende mogelijkheden;

– Wanneer u dan ook op zoek bent naar een goede software met een allesomvattende plattegrond dan zit u bij de software van Untill op de juiste plek. Zo kunt u in een snel overzicht meteen het totaal plaatje zien. Ook kunt u via het systeem een tijd uitvragen voor een bepaald gerechte en zijn er prijzen voor het afhalen te zien.

– De software heeft ook een zeer mooie software die erg snel werkt waarbij u verschillende bestellingen kunt voornemen. Hierbij is het mogelijk om een de voorraad te bekijken van de dag, en ook is het mogelijk om een bepaalde bestelling te selecteren en de tafelhistorie terug te halen.

– Tijdens het afrekenen hoeft u ook nog maar weinig te doen. Via de software zijn er veel mogelijkheden voor de klant om te betalen. Zo kunt u selecteren dat de klant via een speciale klanten pas kan betalen, dat de klant de rekening kan delen. Maar ook apart afrekenen en gebruik maken van nota facturen is allemaal mogelijk dankzij de software van Untill.

– Tot slot heeft de software veel overzichten waarmee u zaken zoals de productiviteit kunt bekijken, maar ook de rapportages kunt u bekijken. Hierdoor heeft u op elk moment van de dag controle over uw zaak en kunt u snel bijsturen.

De unTill software is dan ook verkrijgbaar voor alle bedrijven in de horeca. Per branche heeft de software weer verschillende functies en mogelijkheden zodat de software nog beter tot uiting kan komen in uw bedrijf.

Wie is Untill horeca

Untill horeca vind het dan ook belangrijk dan het gebruiksgemak van elke kassa optimaal is. Daarnaast zorgt de software voor minder fouten en is er minder personeel nodig. Untill is daarnaast een bedrag waarbij erg veel professionals werken. UnTill is dan ook een bedrijf dat al bij meer dan 1900 horeca bedrijven in Nederland zijn software heeft staan. Verder bied Untill een zeer goede ondersteuning, zowel telefonisch als support live op de plaats.

7.9

Goed!