Top 5 iPad kassasysteem leveranciers

Een goed modern kassasysteem zorgt ervoor dat je bedrijfsvoering geautomatiseerd wordt waardoor je enorm veel tijd bespaart. En hoewel we het veel hebben over de moderne kassasystemen, hebben we het niet genoeg over de iPad-kassasystemen. Een iPad-kassasysteem kun je eigenlijk vergelijken met een normaal kassasysteem, alleen is een iPad-kassasysteem compacter, mobieler en flexibeler. Net als een gewoonlijk POS systeem, kun je jouw personeel efficiënter laten werken en wordt de productiviteit verhoogd. Zo registreert de iPad-kassa in real-time de bestellingen van je klanten en stelt je onder meer in staat om de rekening per tafel op te maken. Als de iPad-kassa wordt gecombineerd met een mobiel pinapparaat, is het voor de klant ook mogelijk om ter plekke af te rekenen. Daarmee zijn deze iPad kassa’s de meest klantvriendelijke betalingssystemen die vandaag de dag beschikbaar zijn. iPad-kassa’s worden veelal ingezet in de horeca of retail.

Lage investeringskosten

Elke handeling die met de iPad-kassa wordt uitgevoerd, gebeurt geheel online. Even de status van je onderneming checken terwijl je onderweg bent? Geen enkel probleem! De data wordt in de cloud opgeslagen, waardoor je altijd en overal inzage hebt in de actuele gegevens. Dat je niet veel hardware nodig hebt en veel gebruikt maakt van de Cloud, maakt dat de kosten van een iPad kassa relatief laag zijn. Hierdoor is de investering op korte termijn alweer gauw terugverdient. Hieronder lichten we de top vijf iPad kassasysteem leverancier uit!

Lightspeed

lightspeed-software

Lightspeed is een van de grootste spelers op het gebied van POS oplossingen voor horeca en retail. Met het iPad kassasysteem van Lightspeed beheer je gemakkelijk je voorraad, klantrelaties en data binnen één systeem. Tevens is het ook mogelijk allerlei integraties te koppelen met het kassasysteem. De directe synchronisatie met de cloud en de mobiliteit van het iPad kassasysteem van Lightspeed helpt je om de klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen. 

Het kassasysteem voor horeca is uitgerust met functies als snelle en contactloze transacties, digitale menu’s, integraties met derden en vloerplannen en tafel aanpassen en verschuiven. Naast deze diverse functies heb je ook nog de mogelijkheid je kassasysteem uit te breiden met verschillende add-ons zoals Kitchen Display en Self-order Menu.

Het retail kassasysteem kun je uitbreiden met de eCom oplossing. De eCom oplossing is een eCommerce software die speciaal ontwikkeld is om jouw retail zaak op verschillende kanalen te laten groeien. Binnen één platform synchroniseer je de fysieke winkelvoorraad van je locaties met je webshop voorraad. 

Spont

Spont-kassasysteem-ipad-_1

Spont is al sinds 2015 bezig met het bieden van oplossingen aan horecaondernemers. Van restaurants en bars tot aan festivals en kantines. Spont biedt in eerste instantie een iPad kassasysteem aan maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van online tools voor take-away, handhelds, kiosken, QR bestellingen, reservering en nog veel meer. Voor deze online tools hoef je geen abonnement af te sluiten: je betaalt dan alleen de transactiekosten per bestelling. Als je Spont als kassa wilt gebruiken, sluit je wel een abonnement af. 

Met de iPad kassa van Spont laat je jouw gasten bestellen aan tafel, direct afrekenen, met aanbetaling of op factuur. Met tafel- en ordermanagement is altijd alles overzichtelijk: van wie aan welke tafel zit, wanneer en wat je gasten iets hebben besteld. Deze bestelling kun je ook direct doorsturen naar de keuken. En geen een order is te complex: van kortingen toevoegen, rekeningen splitsen of samenvoegen en tafels verplaatsen. Via de backend kun je real-time alle statistieken terug zien om je bedrijfsvoering te optimaliseren. 

Zettle

ipad izettle

Zettle, voorheen iZettle, is van oorsprong een betalingsdienst voor kaartbetalingen. Ze gaan echter verder dan enkel soft- en hardware voor kaartbetalingen: ze bieden ook een schaalbare kassasysteem voor ondernemers in zowel de horeca- als detailhandel sector. Met het kassasysteem van Zettle, genaamd Zettle GO, kun je eenvoudig en snel alle betalingen accepteren, je verkoop bijhouden en je voorraad beheren. Tevens heb je ook toegang tot allerlei real-time product- en verkooprapportages zodat je gericht je strategie kunt bij schroeven indien nodig. Maak je gebruik van diverse softwares voor je onderneming? Ook deze kun je gemakkelijk integreren met het kassasysteem van Zettle. De app Zettle GO is geheel gratis te downloaden voor Android en iOS. Bij Zettle zit je niet vast aan contracten en heb je niet te maken met verborgen toeslagen. Je schaft bij Zettle alleen de setup aan. Een iPad moet je zelf nog kopen.

Bizzcloud

bizzcloud ipad kassa

Bizzcloud biedt software oplossingen aan zowel grote als kleine bedrijven in diverse branches waaronder retail, horeca en verenigingen. De kassasystemen stelt je in staat om real-time statistieken en andere data te genereren over je horeca- of retail zaak. Het kassasysteem software van Bizzcloud werkt overal waar internet is en kan gebruikt en bediend worden met een iPad, tablet of ander hardware. Je kunt je eigen hardware aanschaffen maar je kunt het ook afnemen bij Bizzcloud. Verder betaal je voor het kassasysteem software een maandelijks bedrag. 

Het retail kassasysteem is standaard uitgerust met voorraad managementfuncties en is te koppelen met veel soorten webshops om omnichannel te kunnen verkopen. Tevens heb je ook toegang tot diverse ingebouwde marketing, facturering en administratieve functies. Binnen het horeca kassasysteem kun je genieten van aanpasbare tafelindelingen en vloerplannen, voorraadmanagement, geautomatiseerde workflow en administratie functies. 

Count-IT 

count-it tablet kassa

Count-IT biedt een kassasysteem voor de horeca- en retail sector en biedt ook diverse oplossingen aan detailhandelaren. Het POS-systeem van Count-IT werkt op elk device en is cloud based dus je hebt vanaf waar dan ook altijd toegang tot je eigen kassa omgeving. Het enige dat je nodig hebt, is een browser en internetverbinding. In de basis is het kassasysteem van Count-IT heel eenvoudig maar je kunt het kassasysteem ook gemakkelijk uitbreiden door functionaliteiten aan te vinken die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Het kassasysteem van Count-IT ondersteunt je over het algemeen met voorraadbeheer, order management, personeelsmanagement, winkelmanagement en CRM en geeft je toegang tot real time data rapporten. Tevens is het mogelijk Count-IT te koppelen aan externe apps. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *