Eijsink horeca kassa

Eijsink is een leverancier van verschillende kassasystemen voor diverse branches. Naast kassasystemen levert Eijsink ook andere systemen en software die helpen om verschillende bedrijfsprocessen te optimaliseren. Denk hierbij aan software om het personeel te managen of webshops met kassakoppeling.

Verschillende kassasystemen van Eijsink

Wie op zoek is naar een uitgebreid kassasysteem heeft bij Eijsink genoeg keuzemogelijkheden. Alle kassasystemen beschikken over verschillende eigenschappen. Er is keuze uit de volgende kassasystemen: booq, Vectron, WinSale, Touch en JUPA. Elk kassasysteem heeft zijn eigen voordelen en de keuze is afhankelijk van de eisen van de ondernemer.

Waarom kiezen voor de producten van Eijsink?

Wanneer er wordt gekozen voor de producten van Eijsink, kan er met zekerheid gezegd worden dat er dag- en nacht gerekend kan worden op de beste support. Elke regio beschikt over zijn eigen servicemonteurs met een 24-uurs support. Daarnaast kan er niet alleen op werkdagen gerekend worden op 24-uurs support, ook in het weekend zijn de servicemonteurs bereikbaar om hulp te bieden en informatie te geven. Klanten die kiezen voor Eijsink krijgen een eigen contactpersoon en projectmanager. Op deze manier weten de ondernemers precies met wie ze zaken doen. Dankzij jarenlange ervaring heeft het bedrijf de kennis om oplossingen te bieden bij verschillende bedrijfsprocessen. De geleverde software is altijd up-to-date en het bedrijf is altijd bezig met vernieuwing en verbetering. De kassasoftware van Eijsink is geschikt voor verschillende ondernemers in diverse branches. Denk hierbij aan: de zorg, catering, horeca, leisure, retail en sport. De producten van Eijsink vergemakkelijken diverse werkzaamheden. Of het nou gaat om beginnende bedrijven of om grotere ondernemingen: elk bedrijf kan baat hebben bij de producten van Eijsink.

Over Eijsink

Eijsink is al ruim dertig jaar de dienstverlener als het gaat om het optimaliseren en vergemakkelijken van diverse bedrijfsprocessen. Dit doen ze door verschillende systemen en software te leveren. Omdat de diversiteit aan systemen en software groot is, is er altijd wel een systeem te vinden dat past bij de onderneming. Eijsink wordt gevormd door een team van ambitieuze medewerkers die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. Bij Eijsink heerst een echte familiecultuur, wat bijdraagt aan het succes van dit bedrijf. Inmiddels heeft het bedrijf een breed scala aan tevreden, succesvolle klanten.

7.2

Prima