Het gebruik van iPad kassasystemen

Voor de zelfbewuste ondernemer biedt het internet veel kansen. Het gaat niet langer om de online aanwezigheid door middel van een website, er is veel meer mogelijk. Door gebruik te maken van slimme applicaties kan een groot deel van de bedrijfsvoering geautomatiseerd worden zonder dat u het overzicht verliest. Een goed voorbeeld is de iPad-kassa. Deze applicatie wordt veelal ingezet in de horeca, maar ook in de retail . Hiermee kunt u het personeel efficiënt laten werken en verhoogt u de productiviteit.

Volledig overzicht op elk moment

iPad-kassasystemen registreren in real-time de bestellingen van uw klanten. Via een app op een mobiel apparaat zoals een smartphone wordt de bestelling opgenomen. De centrale unit, veelal een iPad, biedt inzicht in de bestellingen per tafel en stelt u in staat om de eindafrekening per gezelschap op te maken. De klant kan desgewenst ter plekke afrekenen. Indien de iPad-kassa wordt gecombineerd met een mobiel pinapparaat, is het voor de klant niet noodzakelijk om zijn of haar tafel te verlaten. Daarmee zijn deze kassa-apps de meest klantvriendelijke betalingssystemen die vandaag de dag beschikbaar zijn.

Aansluiten van hardware

Werken met iPads maakt het flexibel in opzet. U kunt desgewenst tot acht mobiele apparaten aansluiten zodat elk personeelslid in staat is om bestellingen op te nemen en deze te registreren. Doordat de data in de cloud wordt opgeslagen, heeft u overal ter wereld inzage in de actuele gegevens. Even op uw vakantieadres de dagomzet bekijken is dan ook geen enkel probleem. Ook voor uw personeel bieden iPad kassasystemen tal van voordelen. Elk personeelslid kan per tafel de lopende bestellingen inzien. Een bestelling aanpassen is dan ook heel eenvoudig, zonder dat dit verwarring veroorzaakt. Voor de klant biedt het de zekerheid dat zijn of haar bestelling altijd correct wordt opgenomen en uitgevoerd. Dit zorgt voor meer efficiency en een verhoogde productiviteit.

Lage investeringskosten

De centrale unit stelt u in staat om niet alleen een uitgebreid overzicht te genereren, maar ook om de bonnen uit te printen. Ook dit gaat geheel online. De bonprinter is namelijk aangesloten op het lokale netwerk en via elk gekoppeld apparaat te bereiken. Door de lage kosten voor een iPad kassa is de investering op korte termijn terugverdient. Ook het aansluiten van uw bestaande apparatuur is in veel gevallen mogelijk. Vraag naar alle mogelijkheden en voordelen van het gebruik van een iPad-kassasysteem in uw onderneming.

Reviews

  1. paul de boer

    Ik ben geïnteresseerd in Uw kassa systeem.Wij doen horeca.Kunnen de mobiele devices gekoppeld worden aan mobiele pin automaten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *