Horeca Kassa & POS systemen

Lightspeed kassa

Lightspeed

  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Ut ultricies luctus tellus
  • Cras sed augue tellus.
Lees meer

9.8

Geweldig!

CSiPOS kassa

CSiPOS

  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Ut ultricies luctus tellus
  • Cras sed augue tellus.
Lees meer

8.9

Geweldig!

TONIT kassa

TONIT

  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Ut ultricies luctus tellus
  • Cras sed augue tellus.
Lees meer

8.9

Geweldig!

Untill kassa

UnTill

  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Ut ultricies luctus tellus
  • Cras sed augue tellus.
Lees meer

8.9

Geweldig!

Eijsink kassa

Eijsink

  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Ut ultricies luctus tellus
  • Cras sed augue tellus.
Lees meer

8.9

Geweldig!

Cashr kassa

Cashr

  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Ut ultricies luctus tellus
  • Cras sed augue tellus.
Lees meer

8.9

Geweldig!

  • Retail kassaystemen Retail kassasysteem Een kassa is tegenwoordig veel meer dan een lade waarin het geld wordt opgeborgen of waarmee wordt opgeteld wat de klant aan waren heeft gekocht. Retail kassasystemen zijn ... Lees meer
  • POS systeem Meten is weten en gissen is missen. Dit geldt ook voor geautomatiseerde kassasystemen. Als u kiest voor een pos-systeem, is het wel van het allergrootste belang dat het tailor made ... Lees meer

Moderne kassasystemen ondersteunen uw horecaonderneming

Horecawerk is mensenwerk. Het verwennen van uw gasten en het ze volledig naar hun zin maken, dat is een van de mooiste kanten van uw vak. Wat u als horeca ondernemer waarschijnlijk het liefst zult doen, is tijd investeren in nog betere dienstverlening, een vergroten van de ambiance van uw onderneming en het leveren van nog meer kwaliteit. Het mooie van horecawerk is het feit dat u de tevredenheid van uw gasten onmiddellijk aan hun gezichten kunt aflezen. Dat maakt deze bedrijfstak zo boeiend. Horeca ondernemerschap betekent het maken van vaak extreem lange werkdagen. Het doen van vervelende klussen, zoals administreren, hoort erbij als een noodzakelijk kwaad. Toch is het mogelijk om hierbij ondersteuning te krijgen van een geautomatiseerd systeem dat niet alleen u als ondernemer veel werk uit handen neemt, maar ook uw bedrijfsprocessen en daarmee uw dienstverlening naar uw gasten stroomlijnt. Maakt uw onderneming al gebruik van moderne state-of-the-art kassasystemen?

Geautomatiseerde systemen in de horeca – een en al voordeel

Als u terugkijkt naar uw beginjaren, ziet u misschien nog het beeld van handgeschreven bonnen aan tafel, vaak in minder duidelijk handschrift, doorslagen in uw bar en keuken en de mogelijkheden voor communicatiestoornissen die hiermee gepaard gaan. Als uw onderneming gebruik maakt van geautomatiseerde systemen, behoort dat beeld tot het verleden. Wanneer uw bedienend personeel bestellingen opneemt via een kassasysteem dat aangesloten is op een tablet, genereert elke bestelling onmiddellijk een order in zowel uw bar als keuken. Uw barman en uw keukenbrigade gaan meteen aan de slag, zonder tussenkomst van een ober die de bestelling handmatig doorgeeft. Maar er gebeurt nog meer. In real-time verandert uw voorraadpositie en ook uw omzet- en winstcijfers worden meteen bijgewerkt. U kunt uw tabletsysteem aansluiten op bedrijfssoftware die via een externe server draait, maar steeds meer horecaondernemingen kiezen voor de veiligheid en het gemak van Cloud-based systemen, waarvoor u geen extra investering in hardware hoeft te doen.

Maatwerk voor de horeca

Leveranciers van geautomatiseerde kassasystemen werken graag met standaard modules voor voorraadbeheer en winstberekeningen. Een horecaonderneming heeft natuurlijk wel zijn specifieke eigenschappen die ook terug te vinden moeten zijn in de softwaredefinities van uw systeem. Glazen met drank willen wel eens vallen en niet alle gerechten komen door de kwaliteitscontrole van een goede chefkok. Deze gevallen zullen op een andere manier moeten worden afgeboekt, net zoals ingrediënten die uw brigade afkeurt. Als u de juiste definities in uw systeem laat aanbrengen, levert dit u belangrijke sturingsinformatie op.

Uw uitstraling naar uw gasten

Nu uw bedienend personeel erop kan vertrouwen dat hun bestellingen automatisch bij de juiste afdeling komen, hebben ze meer tijd om het uw gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Via hun tablets kunnen ze aan tafel laten zien hoe gerechten gepresenteerd zullen worden en kunnen ze extra informatie opvragen, bijvoorbeeld over een bijpassend wijnarrangement. Dit kan niet alleen omzetverhogend werken, maar ook bij uw gasten uw professionaliteit benadrukken waardoor de kans op herhalingsbezoeken toe zal nemen. Een pos-systeem, tailor made voor uw horecaonderneming levert dus zowel u, uw personeel en uw gasten veel extra voordelen op.