Een kassasysteem nodig van je horecazaak? Hier de beste horeca kassa software!

Lightspeed kassa

Lightspeed

  • Cloud-Based
  • Horeca
  • Betrouwbaar Afrekensysteem
Lees meer

9.8

Excellent!

CSiPOS kassa

CSiPOS

  • Cloud-based
  • Horeca
Lees meer

8.9

Geweldig!

TONIT kassa

TONIT

  • Horeca
  • Eigen hardware
  • Veel modules
Lees meer

8.5

Geweldig!

Untill kassa

UnTill

  • Cloud-based
  • Horeca
  • Eigen hardware
Lees meer

8

Geweldig!

Eijsink kassa

Eijsink

  • Cloud-based
  • Horeca
  • Ruim aanbod
Lees meer

8

Geweldig!

Cashr kassa

Cashr

  • Cloud-based
  • Horeca
  • Betrouwbaar Afrekensysteem
Lees meer

7.8

Goed!

spont

Spont

  • Cloud-based
  • Horeca
  • Modern en functioneel
Lees meer

7,5

Goed!

  • Wat is de juiste kassa software? Wat is de juiste kassa software? De juiste kassasoftware is natuurlijk afhankelijk van uw bedrijfsvoering, maar een online systeem is tegenwoordig in alle vakgebieden aan te bevelen. Dan bent u ... Lees meer
  • Waarop letten bij het kopen van een kassa? Waarop letten bij het kopen van een kassa? Op zoek naar een kassasysteem voor jouw detailhandel of horeca onderneming? Zoek niet verder want hier vind je alle informatie. Ben je ... Lees meer
  • Oude kasregisters vs nieuwe kassa apps Oude kasregisters vs nieuwe kassa apps in de cloud Kassa’s bestaan al meer dan een eeuw en ze vormen nog steeds het hart van een aantal ondernemingen, denk aan winkels ... Lees meer
  • Food delivery blijft groeien in Nederland Food delivery en kassasystemen Food - delivery in horeca blijft groeien Uit recente onderzoeken zijn gebleken dat de bezorging in de horeca blijft toenemen. Er zijn verschillende aanbieders die zorgen ... Lees meer
  • POS systeem Meten is weten en gissen is missen. Dit geldt ook voor geautomatiseerde kassasystemen. Als u kiest voor een pos-systeem, is het wel van het allergrootste belang dat het tailor made ... Lees meer

Moderne kassasystemen ondersteunen uw horecaonderneming

Horecawerk is mensenwerk. Het verwennen van uw gasten en het ze volledig naar hun zin maken, dat is een van de mooiste kanten van uw vak. Wat u als horeca ondernemer waarschijnlijk het liefst zult doen, is tijd investeren in nog betere dienstverlening, een vergroten van de ambiance van uw onderneming en het leveren van nog meer kwaliteit. Het mooie van horecawerk is het feit dat u de tevredenheid van uw gasten onmiddellijk aan hun gezichten kunt aflezen. Dat maakt deze bedrijfstak zo boeiend. Horeca ondernemerschap betekent het maken van vaak extreem lange werkdagen. Het doen van vervelende klussen, zoals administreren, hoort erbij als een noodzakelijk kwaad. Toch is het mogelijk om hierbij ondersteuning te krijgen van een geautomatiseerd systeem dat niet alleen u als ondernemer veel werk uit handen neemt, maar ook uw bedrijfsprocessen en daarmee uw dienstverlening naar uw gasten stroomlijnt. Maakt uw onderneming al gebruik van moderne state-of-the-art kassasystemen?

Geautomatiseerde systemen in de horeca – een en al voordeel

Als u terugkijkt naar uw beginjaren, ziet u misschien nog het beeld van handgeschreven bonnen aan tafel, vaak in minder duidelijk handschrift, doorslagen in uw bar en keuken en de mogelijkheden voor communicatiestoornissen die hiermee gepaard gaan. Als uw onderneming gebruik maakt van geautomatiseerde systemen, behoort dat beeld tot het verleden. Wanneer uw bedienend personeel bestellingen opneemt via een kassasysteem dat aangesloten is op een tablet, genereert elke bestelling onmiddellijk een order in zowel uw bar als keuken. Uw barman en uw keukenbrigade gaan meteen aan de slag, zonder tussenkomst van een ober die de bestelling handmatig doorgeeft. Maar er gebeurt nog meer. In real-time verandert uw voorraadpositie en ook uw omzet- en winstcijfers worden meteen bijgewerkt. U kunt uw tabletsysteem aansluiten op bedrijfssoftware die via een externe server draait, maar steeds meer horecaondernemingen kiezen voor de veiligheid en het gemak van Cloud-based systemen, waarvoor u geen extra investering in hardware hoeft te doen.

Maatwerk voor de horeca

Leveranciers van geautomatiseerde kassasystemen werken graag met standaard modules voor voorraadbeheer en winstberekeningen. Een horecaonderneming heeft natuurlijk wel zijn specifieke eigenschappen die ook terug te vinden moeten zijn in de softwaredefinities van uw systeem. Glazen met drank willen wel eens vallen en niet alle gerechten komen door de kwaliteitscontrole van een goede chefkok. Deze gevallen zullen op een andere manier moeten worden afgeboekt, net zoals ingrediënten die uw brigade afkeurt. Als u de juiste definities in uw systeem laat aanbrengen, levert dit u belangrijke sturingsinformatie op.

Uw uitstraling naar uw gasten

Nu uw bedienend personeel erop kan vertrouwen dat hun bestellingen automatisch bij de juiste afdeling komen, hebben ze meer tijd om het uw gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Via hun tablets kunnen ze aan tafel laten zien hoe gerechten gepresenteerd zullen worden en kunnen ze extra informatie opvragen, bijvoorbeeld over een bijpassend wijnarrangement. Dit kan niet alleen omzetverhogend werken, maar ook bij uw gasten uw professionaliteit benadrukken waardoor de kans op herhalingsbezoeken toe zal nemen. Een pos-systeem, tailor made voor uw horecaonderneming levert dus zowel u, uw personeel en uw gasten veel extra voordelen op.