Een kassasysteem nodig van je horecazaak? Hier de beste horeca kassa software!

logo lightspeed

Lightspeed

  • Cloud-Based
  • Horeca
  • Betrouwbaar Afrekensysteem
Lees meer

9.8

Geweldig!

CSiPOS-logo

CSiPOS

  • Cloud-based
  • Horeca
Lees meer

8.9

Geweldig!

yourpos logo

Yourpos afrekensystemen

  • Gebruiksvriendelijk
  • Horeca
Lees meer

8.2

Populaire keuze

Eijsink logo

Eijsink

  • Cloud-based
  • Horeca
  • Ruim aanbod
Lees meer

8.0

Prima keuze!

Untill logo

UnTill

  • Cloud-based
  • Horeca
  • Eigen hardware
Lees meer

8.0

Prima keuze!

gastrofix logo

Gastrofix

  • Cloud based
  • Horeca
Lees meer

7.6

Goed!

tonit-logo

TONIT

  • Horeca
  • Eigen hardware
  • Veel modules
Lees meer

7.5

Goed!

spont logo

Spont

  • Cloud-based
  • Horeca
  • Modern en functioneel
Lees meer

7.5

Goed!

  • Cloud kassasystemen worden de norm Cloud-based kassasystemen worden de norm Ondernemers en retailers hebben veel redenen om de traditionele kassa’s voorgoed weg te doen. Tegenwoordig is het mogelijk om alle gegevens van een verkoper in ... Lees meer
  • Winkelervaringen met POS en mPOS Snelle en handige winkelervaringen met POS en mPOS De hedendaagse consument verwacht snelle, handige en gepersonaliseerde winkelervaringen in de winkel. De inzet is hoog: retailers die positieve ervaringen kunnen leveren, ... Lees meer

Moderne kassasystemen ondersteunen uw horecaonderneming

Horecawerk is mensenwerk. Het verwennen van uw gasten en het ze volledig naar hun zin maken, dat is een van de mooiste kanten van uw vak. Wat u als horeca ondernemer waarschijnlijk het liefst zult doen, is tijd investeren in nog betere dienstverlening, een vergroten van de ambiance van uw onderneming en het leveren van nog meer kwaliteit. Het mooie van horecawerk is het feit dat u de tevredenheid van uw gasten onmiddellijk aan hun gezichten kunt aflezen. Dat maakt deze bedrijfstak zo boeiend. Horeca ondernemerschap betekent het maken van vaak extreem lange werkdagen. Het doen van vervelende klussen, zoals administreren, hoort erbij als een noodzakelijk kwaad. Toch is het mogelijk om hierbij ondersteuning te krijgen van een geautomatiseerd systeem dat niet alleen u als ondernemer veel werk uit handen neemt, maar ook uw bedrijfsprocessen en daarmee uw dienstverlening naar uw gasten stroomlijnt. Maakt uw onderneming al gebruik van moderne state-of-the-art kassasystemen?

Geautomatiseerde systemen in de horeca – een en al voordeel

Als u terugkijkt naar uw beginjaren, ziet u misschien nog het beeld van handgeschreven bonnen aan tafel, vaak in minder duidelijk handschrift, doorslagen in uw bar en keuken en de mogelijkheden voor communicatiestoornissen die hiermee gepaard gaan. Als uw onderneming gebruik maakt van geautomatiseerde systemen, behoort dat beeld tot het verleden. Wanneer uw bedienend personeel bestellingen opneemt via een kassasysteem dat aangesloten is op een tablet, genereert elke bestelling onmiddellijk een order in zowel uw bar als keuken. Uw barman en uw keukenbrigade gaan meteen aan de slag, zonder tussenkomst van een ober die de bestelling handmatig doorgeeft. Maar er gebeurt nog meer. In real-time verandert uw voorraadpositie en ook uw omzet- en winstcijfers worden meteen bijgewerkt. U kunt uw tabletsysteem aansluiten op bedrijfssoftware die via een externe server draait, maar steeds meer horecaondernemingen kiezen voor de veiligheid en het gemak van Cloud-based systemen, waarvoor u geen extra investering in hardware hoeft te doen.

Maatwerk voor de horeca

Leveranciers van geautomatiseerde kassasystemen werken graag met standaard modules voor voorraadbeheer en winstberekeningen. Een horecaonderneming heeft natuurlijk wel zijn specifieke eigenschappen die ook terug te vinden moeten zijn in de softwaredefinities van uw systeem. Glazen met drank willen wel eens vallen en niet alle gerechten komen door de kwaliteitscontrole van een goede chefkok. Deze gevallen zullen op een andere manier moeten worden afgeboekt, net zoals ingrediënten die uw brigade afkeurt. Als u de juiste definities in uw systeem laat aanbrengen, levert dit u belangrijke sturingsinformatie op.

Uw uitstraling naar uw gasten

Nu uw bedienend personeel erop kan vertrouwen dat hun bestellingen automatisch bij de juiste afdeling komen, hebben ze meer tijd om het uw gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Via hun tablets kunnen ze aan tafel laten zien hoe gerechten gepresenteerd zullen worden en kunnen ze extra informatie opvragen, bijvoorbeeld over een bijpassend wijnarrangement. Dit kan niet alleen omzetverhogend werken, maar ook bij uw gasten uw professionaliteit benadrukken waardoor de kans op herhalingsbezoeken toe zal nemen. Een pos-systeem, tailor made voor uw horecaonderneming levert dus zowel u, uw personeel en uw gasten veel extra voordelen op.